Triplea Living History Group
Shadow
Slider

Lidmaatschap


Lid van Triple A worden?

Op deze website tref je informatie aan over het lidmaatschap van Triple A WWII living history group. Middels het contactformulier op deze website kan je contact opnemen met Triple A. Er zal daarna zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen.

 

Lidmaatschap (vanaf 18 jaar)

Voor het verkrijgen van toestemming voor de re-enactment-uitvoering is het noodzakelijk dat het bestuur van de re-enactmentvereniging aan de korpschef kopieën verstrekt van de wapenvergunningen waarop de wapens staan vermeld waarmee aan de re-enactmentuitvoering zal worden deelgenomen.airborne 2

Als nieuw lid Triple A

Als nieuw lid van Triple A word je de eerste periode gekoppeld aan een lid die al enige jaren binnen Triple A actief is. Dit om je met raad en daad bij te staan in de wondere wereld die re-enactment heet. In deze periode zal infanterie- en wapen exercitie een groot deel opslokken om je zo snel mogelijk in het gelid te krijgen en dat ook iedereen rechtsaf gaat als dit commando wordt gegeven. Verder zal het veilig hanteren en veiligheidsprocedures van “blanc firing” wapens worden bijgebracht. Het zijn dan wel “blanc firing” wapens, maar dienen als volwaardige vuurwapens te worden gehanteerd voor uw en andermans veiligheid.

Commitment:
Er wordt van je verwacht dat je op regelmatige basis aanwezig bent op evenementen georganiseerd door Triple A als ook op evenementen die worden georganiseerd door andere re-enactment verenigingen. Verder wordt er van je verwacht dat je tijdig e-mails vanuit het bestuur en leden van Triple A beantwoord.

Magazine Screaming Eagle

Screaming Eagle is het verenigingsmagazine en verschijnt twee keer per jaar. Screaming Eagle Magazine is ook online te bekijken (alleen voor leden). Volg deze link en klik op de jaargang en magazine van je keuze (magazine opent in een nieuw tabblad) vul het wachtwoord in. Nog geen wachtwoord ontvangen? Vraag het wachtwoord aan via het contactformulier. Veel leesplezier!! 

Screaming eagle Magazine 2015-2
Screaming Eagle Magazine Jaargang 2016 nr. 1
Shadow
Slider

Translate

Foto album
Aanbevelen
Zoeken

Generic selectors
Exacte match
Zoeken op title
Zoeken in content
Zoeken in post
Zoeken in pagina